VR
kinder-
feestje

VR kinderfeestje

De nieuwste rage in kinderfeestjesland is wel het VR kinderfeestje in Amsterdam. Een unieke ervaring waarbij de kinderen in een echte VR wereld duiken. Er zijn verschillende games op de computers aanwezig. Het is mogelijke kleine korte VR games tegen elkaar te spelen zodat de kinderen rouleren op 1 device. De scores zijn dan op te zien op grote schermen zodat er een soort competitie ontstaat net als bij bijvoorbeeld bowlen.

Mogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden voor het VR kinderfeestje. Jullie kunnen kiezen uit het reserveren van 1, 2 of 3 set- UP’s. Op elke set- UP kan 1 kind tegelijk spelen. 1 Set- UP is inclusief instructie en 1 VR bril. Jullie worden ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf aanwezig zijn. Het VR kinderfeestje is onderdeel van UP Events. UP Events biedt naast het VR Kinderfeestje nog vele andere activiteiten zoals BoogschietenBubbel voetbalLasergamen en Room Escape.

 

VR Kinderfeestje Prijs

Het VR kinderfeestje organiseren wij alleen op onze eigen locatie in Amsterdam
Duur: 75 minuten
1 VR bril € 71,80 excl. 9% btw.
2 VR brillen € 107,70 excl. 9% btw.
3 VR brillen € 161,55 excl. 9% btw.

Offerte op maat

Het VR Experience kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht u het VR kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape conceptenLasertag, een andere activiteitvergaderingeen lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31(0)20-3375191 of mailen via het contactformulier.

Kom ook naar
Zomer Kamp Amsterdam

Zomer Kamp Amsterdam

VR offerte op maat

*

*

*

*

Haptic Vest