Binnen

Competitief

Samenwerken

Vanaf 10 Personen

Casa de Papel VR game

Speel nu bij VR Experience Amsterdam: La Casa de Papel VR game. Gebaseerd op de populaire hitserie van Netflix. Gewapend met VR-bril en een team van bankovervallers, bestaande uit jouw teamgenoten, proberen jullie de Munt van Spanje te overvallen. Onder leiding van El Profesor moeten jullie de uitdagende puzzels oplossen om zo tot een goed einde te komen! Dankzij de Virtual Reality bril is de virtuele wereld en de echte wereld verwoven met elkaar en is het aan het team om hints uit beide werelden samen te brengen. Dit spel is met meerdere teams tegelijkertijd te spelen. Mogen jullie je straks rijk rekenen met de inhoud van de kluis? Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit handen van de politie?

Prijs Casa de Papel

Op onze locatie
Duur: 75 minuten
10 – 5000 personen: €28,95 pp excl. 9% btw.

Op externe locatie
Duur 75 minuten
15 – 5000 personen €28,95 pp excl. 21% btw.

VR Experience Amsterdam Direct boeken VR Experience Amsterdam Offerte aanvragen

Casa de Papel VR combinaties

Wil je graag een totaalarrangement met een andere activiteit zoals lasergamenbubbel voetbalescape room of andere VR games? Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ? Vul dan het contactformulier in of bel +31(0)204635850.

Waar spelen?

Op de locatie van UP Events, aan de Tom Schreursweg 8, in Amsterdam. Parkeren kan hier gratis. En er rijdt een bus naartoe vanaf Amsterdam Centraal (lijn 21) of Sloterdijk (lijn 61).

La Casa de Papel VR activiteit

La Casa de Papel is geen escape room of enkel een VR game, maar juist een combinatie, een escape game. Dit spel is door iedereen te spelen, je hoeft niet topfit te zijn, alles speelt zich namelijk af rond de speeltafel. Degene met de bril op moet goed communiceren met de rest van het team.

Het is een perfecte groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje!